skip to Main Content

Service
Eerlijk goed en warm.

Service

Keuringen met rapporten en certificaten

Bij Vorstenbosch inspecties, onderhoud & advisering voeren we voor u SCIOS inspecties uit volgens de laatste wetgeving en met de beste apparatuur. Voorop staat altijd klanttevredenheid, eerlijke en goede inspectie en onderhoud.

Wij zijn er voor de opdrachtgever. Dit wil zeggen dat we inspecties en onderhoud uitvoeren. Als er iets niet in orde is bespreken we dit met de opdrachtgever. Uiteraard krijgt een gedegen advies om de problemen zo goed mogelijk te herstellen, zodat er een goedkeuring met certificaat kan worden afgegeven.

Uiteraard zijn we er ook voor u in het voortraject om advies te geven zodat de installatie tijdens de bouw of verbouw goed uitgevoerd wordt en u achteraf geen problemen hoeft te verwachten.

In de onderstaande afbeelding kunt u zien waaraan u moet voldoen en wat de termijn van de keuring is.

beslisboom

Scope 1
Hieronder vallen de atmosferische toestellen zoals de cascade opstellingen en de staande ketels in de utiliteit. De grens waar de keuring gaat gelden is 100 KW op bovenwaarde opgesteld in dezelfde ruimte. Hier voert Vorstenbosch Inspecties onderhoud& advisering PO, PI en EBI op uit net wat de opdrachtgever verlangt en wat er vereist is.

Scope 2
Hieronder vallen de voorzetbranders met gasvormige brandstof en of olie, deze ketels vind je in de utiliteit maar ook in de industrie. De grens waar de keuring gaat gelden is 100 KW op bovenwaarde opgesteld in dezelfde ruimte. Hier voert Vorstenbosch Inspecties onderhoud& advisering PO,PI en EBI op uit net wat de opdrachtgever verlangt en wat er vereist is.

Scope 6
Dit is de scope voor de uitstoot metingen van toestellen in de utiliteit en industrie hierin zijn 2 grenzen voor bestaande toestellen geld een grens van 800 kW vermogen en voor nieuwe toestellen 400 kW vermogen vanaf deze grens dienen de toestellen gekeurd te worden. Vorstenbosch Inspecties onderhoud & advisering verzorgt deze keuring voor u.

Uiteraard kunt u contact opnemen met ons. Wij adviseren u graag.
Meer informatie over emissie metingen (pdf)

Scope 7a
Dit is de keuring voor gasleidingen die een keuringplichtige installatie voeden en waarin de druk niet hoger is als 500 mbar. Hier voert Vorstenbosch Inspecties onderhoud& advisering PI en EBI uit net wat de opdrachtgever wenst en wat er vereist is.

Back To Top