skip to Main Content

Ralph van de Vorstenbosch
Aangenaam kennis te maken

Vorstenbosch

Ralph.

Ralph van de Vorstenbosch: Eigenaar van ‘Vorstenbosch inspectie onderhoud & advisering’ in Nuenen, Provincie Noord-Brabant. Geboren op 12 februari 1983 in Nuenen en daar woon ik nog steeds, met mijn vrouw en 3 kinderen.

Mijn passie voor techniek gaat terug naar de middelbare school. Hier heb ik de bewuste keuze gemaakt om de techniek in te gaan. Na mijn MBO 4 opleiding ben ik de service in gegaan als servicemonteur in de installatietechniek. Na vele cursussen en ervaringen kwam ik erachter dat mijn ware hart ligt in de stooktechniek.

Bij de installateur was de mogelijkheid om mijn kennis uit te breiden beperkt dus ben ik bij een brander fabrikant gaan werken. Hier heb ik zeer veel ervaring opgedaan en opleidingen voltooid. Om mijn inspectie-ervaringen te verbreden ben ik bij een gespecialiseerd inspectie bedrijf in dienst gegaan.

Na 12 jaar werkzaam te zijn in de stooktechniek is de tijd rijp om mijn droom te verwezenlijken en heb ik mijn eigen scios inspectie en onderhoudsbedrijf opgezet met als doel een goede eerlijke inspectie voor mijn opdrachtgevers.

Met mijn ervaring is het adviseren ook een heel belangrijk onderdeel. Advies vooraf is beter dan een afkeur achteraf!

Ralph van de Vorstenbosch

Ralph van de Vorstenbosch
Directeur/eigenaar

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de stooktechniek, en KIWA gecertificeerd. EBI inspecteur in de stooktechniek ben ik sinds 2015 voor scope 1, 2, 6, en 7a. Alle inspecties worden uitgevoerd volgens de scios eisen.

Ralpoh Van De Vorstenbosch
Ralpoh Van De Vorstenbosch
Ralpoh Van De Vorstenbosch
Back To Top